MooijekindVleut

Verbouwing kantoor MooijekindVleut makelaars.

Het bestaande pand diende voorheen samen met het naastgelegen pand als een groentewinkel en is na aankoop weer opgesplitst in twee delen. Eén van de delen is omgebouwd tot makelaarskantoor. Om het pand te voorzien van buitenruimte en te voorzien van meer daglicht is er middels een sparing in het dak en rondom plaatsen van kozijnen een patio gerealiseerd. Het pand is voorzien van een ruime vergaderruimte, een kantoortuin, een toiletruimte en een pantry. De glazen pui is vernieuwd en uitgelicht om de presentatie van het woningaanbod te kunnen tonen aan de voorgevel. Om een scheiding terug te brengen tussen de afgesplitste panden is het boeideel van de luifel aangepast. Verder zijn er een aantal authentieke details -zoals de stalen balken in de zijwanden- behouden gebleven.